Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operator, perdele Elers, Draperii antibacteriene Elers pentru sectiile de Pediatrie

Draperii antibacteriene Elers pentru sectiile de Pediatrie

Controlul infectiilor din sectia de pediatrie este fara indoiala de importanta majora dar, nu inseamna ca decorul sectiei, inclusiv cuvertura de pat, nu poate aduce o raza de caldura si de buna dispozitie pacientilor si personalului.

Seria de draperii cu figuri Elers Medical Antimicrobial Moomin este o creatie sofisticata in alb si negru imprimata pe un material antimicrobian de draperii Elers Medical®, fiind usor de asezat in orice schema de culoare a sectiei. Designul imprimat pe ambele parti permite atat pacientilor cat si personalului de ingrijire sa se bucure de model.

Moomins au fost create de Tove Jansson (1914-2001), un scriitor si artist suedez- finlandez, care a scris si ilustrat povesti despre Moomins intre 1945 si 1977. Indragita familie Moomin si prietenii lor traiesc o viata aventuroasa dintr-o vale Moomin idilica si plina de liniste, in perfecta armonie cu natura. Astazi, Moomins sunt recunoscuti pe plan international si isi continua succesul in seriale TV, care vor avea premiera in 2019.

Elers Medical detine licenta exclusiva pentru imprimarea acestor unice creatii pe draperiile de unica folosita folosite in spital. Sunt disponibile atat ca draperii standard cat si netratate.

Dimensiuni draperii antibacteriene Elers pentru sectiile de Pediatrie:

Specificatii Complet Mediu Jumatate
Cadere / Lungime  200 cm  200 cm  200 cm
 Latime  750 cm  555 cm  375 cm
 Latime plisata  15 cm  15 cm  15 cm
 Ochi prindere  50  37  25
 Cleme  27  19  15
 Bucati per cutie  7  8  12

Sisteme de agatare draperii antibacteriene Elers pentru sectiile de Pediatrie:

Culori disponibile draperii antibacteriene Elers pentru sectiile de Pediatrie:

Banda indicator temporal draperii antibacteriene Elers pentru sectiile de Pediatrie

Disponibil pe comanda – 3, 6 sau 12 luni.

Banda indicator de timp este un memento mic ireversibil. Indicatorul poate fi folosit suplimentar la draperie. Indicatorul este aplicat pe fiecare draperie si permite personalului sa observe perioada de inlocuire a draperiei.

Dupa ce a fost activat strangand blisterul de activare, apare imediat timpul care a trecut prin colorarea casutei de afisare.

Dupa terminarea colorarii benzii indicatoare, se afiseaza numarul de luni care au trecut si se aminteste utilizatorului sa ia masuri.

Galerie foto draperii antibacteriene Elers pentru sectiile de Pediatrie

Producator:

Descarca

Catalog draperii antibacteriene Elers