Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operator, aspirator secretii SAM MGE

Aspirator chirurgical SAM 12

Aspiratorul chirurgical SAM 12 este o unitate de aspiratie chirurgicala de cea mai buna calitate, proiectata sa fie foarte adaptabila. Aspiratorul chirurgical SAM 12 este un aparat cu flux inalt, cu vid ridicat, ideal pentru utilizarea in sectii generale, trauma si urgenta, sali de operatii minore, terapie intensiva si, de asemenea, ca unitati de rezerva pentru spitale si clinici stomatologice. Reputatia sa pentru fiabilitate si usurinta in operare a facut-o printre cele mai utilizate unitati din lumea medicala de astazi.

Aspiratorul chirurgical SAM 12 are optiunea de a fi produs ca unitate statica sau mobila. O unitate statica este proiectata sa adere la suprafata cu picioarele sale din cauciuc si sa ramana intr-o singura locatie, in timp ce o unitate mobila este produsa cu roti si o bara de ghidare extinsa, ceea ce face extrem de usor transferul unitatii de aspiratie dintr-o locatie in alta, intr-o situatie de urgenta.

In versiunea standard, aspiratorul chirurgical SAM 12 include vasul de colectare autoclavabil SAM 2, dotat cu un sistem de supapa plutitor, care ofera oprire automata pentru a evita refularea.

Aspiratorul chirurgical SAM 12 poate fi folosit impreuna cu o gama larga de sisteme de colectare de unica folosinta, incluzand propriul vas de colectare SAM 2 impreuna cu Serres, Abbott si VacSax. Alte sisteme de colectare de unica folosinta pot fi montate la cerere.

Unitatea incorporeaza o pompa MQ25 cu diafragma fara ulei care necesita o intretinere minima si contribuie la prevenirea contaminarii incrucisate. De asemenea, MQ25 beneficiaza de un carter inchis pentru o functionare silentioasa, un motor cu condensator permanent inchis, ventilat cu ventilator IP44 (TEFC), cu rulmenti etansati de durata lunga de viata si protectie termica.

Aspiratorul chirurgical SAM 12 are mai multe caracteristici de siguranta, inclusand supapele de control al lichidului si un filtru hidrofob intern, pentru a minimiza riscul de contaminare.

Unitatea este echipata cu un filtru bacterian extern, dar va fi prevazuta cu un filtru hidrofob, daca este necesar.

Specificatii tehnice:

  • Voltaj: 230v +/- 10% ~ 50/60Hz | 110v +/- 5% ~ 50/60Hz
  • Vacuum: 0 – 0.85 bar / 0 – 650 mmHg
  • Debit maxim: 30L/min
  • Capacitate vas de colectare:  1 x 2 litri
  • Dimensiuni I x L x A (cm): 38 x 45 x 20
  • Greutate: 10kg
  • Zgomot: 50 dB

Producator: MGE – Marea Britanie

Descarca

Prezentare Aspirator chirurgical SAM 12

Prezentare Filtru SAM DAT 93

Specificatii tehnice filtre antibacteriene Aspirator chirurgical SAM 12

Consumabile pentru aspiratoarele SAM

Vase colectoare pentru aspiratoarele SAM

 

Doresc sa imi trimiteti o oferta de pret sau alte informatii!

Numele dvs. (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul (obligatoriu)

Doresc sa primesc mai multe informatii despre:

Datele cu caracter personal colectate vor fi folosite pentru a va trimite oferta noastra comerciala pentru produsul solicitat prin acest formular. Ele nu vor fi stocate si prelucrate de catre Estima Medical Group SRL sau colaboratorii nostri si vor fi sterse in momentul in care scopul acestei comunicari s-a incheiat sau s-a indeplinit.

Sunt de acord

Confirma-ti umanitatea
[recaptcha]