Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operator, aspirator chirurgical SAM MGE

Aspirator chirurgical SAM 18

Aspiratorul chirurgical SAM 18 este o unitate de aspiratie chirurgicala de cea mai buna calitate, proiectata pentru aplicatii cu debit scazut, cu vid scazut. Aspiratorul chirurgical SAM 18 a fost conceput special pentru utilizarea in terapie intensiva pentru a oferi drenaj in piept sau plaman, in sali de recuperare unde pacientii inconstienti isi pierd reflexul de inghitire si in arsuri si sectii pediatrice unde este nevoie de flux continuu scazut sau vid scazut. Este recunoscut pentru fiabilitate, usurinta in functionare si este una dintre cele mai utilizate unitati din lumea medicala de astazi.

Aspiratorul chirurgical SAM 18 poate fi folosit ca unitate statica sau mobila. Unitatea statica este proiectata sa prinda suprafata cu picioarele sale din cauciuc si sa ramana intr-o singura locatie, in timp ce Unitatea mobila este produsa cu roti si o bara de ghidare extinsa, ceea ce face extrem de usor transferul unitatii de aspiratie dintr-o locatie in alta, intr-o situatie de urgenta.

In versiunea standard, aspiratorul chirurgical SAM 18 include vasul de colectare autoclavabil SAM 2 echipat cu un sistem de supapa plutitor, cu inchidere automata pentru a evita supra-curgerea.

Aspiratorul chirurgical SAM 18 este disponibil si cu o gama larga de sisteme de colectare de unica folosinta, incluzand propriul vas de colectare SAM 2 impreuna cu Serres, Abbott si Vac Sax. Alte sisteme de colectare de unica folosinta pot fi montate la aspiratorul chirurgical SAM 18 la cerere.

Unitatea include, de asemenea, pompa de vacuum MQ8 fara diafragma fara ulei care necesita o intretinere minima si ajuta la prevenirea contaminarii incrucisate. MQ8 beneficiaza, de asemenea, de un carter inchis pentru o functionare silentioasa si un cadru de schelet, un motor cu polul umbros, cu rulmenti etansi si cu protectie termica de lunga durata.

Aspiratorul chirurgical SAM 18 are mai multe caracteristici de siguranta, inclusiv supapele de control al lihidului si un filtru intern hidrofob pentru a minimiza riscul de contaminare.

Specificatii tehnice:

 • Voltaj: 230v +/- 10% ~ 50/60Hz | 110v +/- 5% ~ 50/60Hz
 • Vacuum: 0 – 0.2 bar / 0 – 150 mmHg
 • Capacitate vas de colectare:  1 x 2 litri
 • Dimensiuni I x L x A (cm): 38 x 45 x 20
 • Greutate: 9 kg
 • Zgomot: 45 dB

Producator:

Descarca

Prezentare Aspirator chirurgical SAM 18

Prezentare Filtru SAM DAT 93

Specificatii tehnice filtre antibacteriene Aspirator chirurgical SAM 18

Consumabile pentru aspiratoarele SAM

Vase colectoare pentru aspiratoarele SAM

 

  Doresc sa imi trimiteti o oferta de pret sau alte informatii!

  Numele dvs. (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul (obligatoriu)

  Doresc sa primesc mai multe informatii despre:

  Datele cu caracter personal colectate vor fi folosite pentru a va trimite oferta noastra comerciala pentru produsul solicitat prin acest formular. Ele nu vor fi stocate si prelucrate de catre Estima Medical Group SRL sau colaboratorii nostri si vor fi sterse in momentul in care scopul acestei comunicari s-a incheiat sau s-a indeplinit.

  Sunt de acord

  Confirma-ti umanitatea
  [recaptcha]