Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operator, aspirator secretii SAM MGE

Aspirator intra-uterin SAM 15

Aspiratorul chirurgical SAM 15 este o unitate de aspiratie chirurgicala de cea mai buna calitate, conceputa pentru utilizarea in mici interventii chirurgicale. Aspiratorul chirurgical SAM 15 este o unitate cu debit mare, cu un vid inalt pentru procedurile intra-uterine si beneficiaza de un singur recipient de colectare cu un conector de acces cu diametru marit, completata cu filtru de proba. Reputatia sa pentru fiabilitate si usurinta in operare a facut-o printre cele mai utilizate unitati din lumea medicala de astazi.

Aspiratorul chirurgical SAM 15 poate fi folosit ca unitate statica sau mobila. Unitatea statica este proiectata sa adere la suprafata cu picioarele sale din cauciuc si sa ramana stabil, in timp ce unitatea mobila este prevazuta cu roti si maner de transport extins, ceea ce face extrem de usor transferul unitatii de aspiratie dintr-o locatie in alta, intr-o situatie de urgenta.

In versiunea standard, Aspiratorul chirurgical SAM 15 include vasul de colectare autoclavabil SAM 2 echipat cu un sistem de supapa plutitor, cu inchidere automata pentru a evita refularea.

Aspiratorul intra-uterin SAM 15 este disponibil si cu o gama larga de sisteme de colectare de unica folosinta, incluzand propriul vas de colectare SAM 2 sau optional vase de colectare Serres, Abbott si Vac Sax. Alte sisteme de colectare de unica folosinta pot fi montate la aspiratorul chirurgical SAM 15 la cerere.

Unitatea incorporeaza o pompa MQ25 – cu diafragma, fara ulei – care nu necesita  intretinere si contribuie la prevenirea contaminarii incrucisate. De asemenea, MQ25 beneficiaza de un carter inchis pentru o functionare silentioasa, un motor cu condensator permanent inchis, ventilat cu ventilator IP44 (TEFC), cu rulmenti etansati, cu durata lunga de viata si protectie termica.

Aspiratorul chirurgical SAM 15 are mai multe caracteristici de siguranta, inclusiv supapele de control al lichidului si un filtru intern hidrofob pentru a minimiza riscul de contaminare.

Specificatii tehnice:

 • Voltaj: 230v +/- 10% ~ 50/60Hz | 110v +/- 5% ~ 50/60Hz
 • Debit maxim: 30 L/min
 • Vacuum: 0 – 0.85 bar / 0 – 650 mmHg
 • Capacitate vas de colectare:  1 x 2 litri
 • Dimensiuni I x L x A (cm): 38 x 45 x 20
 • Greutate: 10kg
 • Zgomot: 50 dB

Versiuni:

 • static
 • mobil (cu roti si maner extins)
Aspirator intra-uterin SAM15 mobil
Aspirator intra-uterin SAM15 Estima Medical

Producator:

Descarca

Prezentare Aspirator chirurgical SAM 15

Prezentare Filtru SAM DAT 93

Specificatii tehnice filtre antibacteriene Aspirator chirurgical SAM 15

Consumabile pentru aspiratoarele SAM

Vase colectoare pentru aspiratoarele SAM

 

  Doresc sa imi trimiteti o oferta de pret sau alte informatii!

  Numele dvs. (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul (obligatoriu)

  Doresc sa primesc mai multe informatii despre:

  Datele cu caracter personal colectate vor fi folosite pentru a va trimite oferta noastra comerciala pentru produsul solicitat prin acest formular. Ele nu vor fi stocate si prelucrate de catre Estima Medical Group SRL sau colaboratorii nostri si vor fi sterse in momentul in care scopul acestei comunicari s-a incheiat sau s-a indeplinit.

  Sunt de acord

  Confirma-ti umanitatea
  [recaptcha]