Combinezon reutilizabil din polipropilena

Combinezonul alb/verde, reutilizabil datorita densitatii de 100 gr./mp., este confectionat din material netesut tnt polipropilena 100 %, nesteril, pt.uz sanitar/medical sau industrial. Combinezonul are elastic la gluga, maneci, picioare, talie si inchidere fata cu fermoar.

Caracteristici:
Combinezonul este unisex, marimi XL si XXL. Stratul de material netesut nu absoarbe umiditatea din atmosfera, retine stropii usori de lichide, avand higroscopicitate medie. Comportare micro-organisme : rezistenta foarte buna. Retine particulele de praf din atmosfera, stropii si vaporii de/din expectoratii si limiteaza patrunderea acestora in organism.

Domeniu de utilizare / Instructiuni de utilizare:
Produsul se imbraca peste imbracaminte si se incheie. Se va evita contactul cu surse de caldura peste 45*C.

Instructiuni de intretinere:
Nu se poate spala, functie limitata de folosinta.

Ambalare:
Produsul este ambalat in pungi de plastic, care, la randul lor, in functie de cantitatea comandata, sunt ambalate in cutii de carton.

Depozitare:
Se depoziteaza in spatii inchise, in ambalajul original, bine aerisite, ferite de umezeala si de razele directe ale soarelui, la temperaturi cuprinse intre 5 si 30*C.

Eliminarea la deseuri:
Eliminarea la deseuri a obiectelor de imbracaminte contaminate este reglementata de legislatia nationala sau internationala.