Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operator, Containere de sterilizare Bio Barrier Aygun, Containere de sterilizare standard Aygun

Containere de sterilizare Bio Barrier Aygun

Aygun, una dintre cele mai mari intreprinderi din Turcia in domeniul medical, a fost infiintata in 1988.

In unitatile sale din zona industriala organizata din Samsun se fabrica sisteme pentru containere de sterilizare, sisteme chirurgicale motorizate, sisteme medicale cu iluminare si sisteme medicale de unica folosinta.

Aygun respecta nevoile celor mai multor categorii din Turcia ca rezultat al lucrarilor sale continue R&D si isi dezvolta capacitatea. Isi fabrica produsele la standard international si este asezata pe piata modiala alaturi de competitori prestigiosi. Mai mult, prin sistemul de management al calitatii integrate, doveste ca este o companie specializata.

Pe langa faptul ca este producator, Aygun mai este si companie de creatie si prin lucrarile sale de dezvoltare continua a produselor isi creste numarul de licente contribuind, pe de alta parte, la dezvoltarea carierelor generatiilor viitoare, actionand ca o scoala.

Marimi disponibile Containere de sterilizare Bio Barrier Aygun:

marime completa 1/1– Bio Barrier;
marime 3/4 – Bio Barrier;
marime 1/2– Bio Barrier;
marime foarte mare – Bio Barrier;
marime lunga – Bio Barrier.

Prezentare video:

Producator:

 

Descarca

Catalog containere de sterilizare Bio Barrier Aygun