Estima Medical Group este o companie romaneasca infiintata in anul 2005 de un medic si familia sa (tatal inginer si mama asistent medical) sfatuit de un bun prieten care cunoastea piata echipamentelor medicale in scopul promovarii si comercializarii unor produse medicale destinate igienei intraspitalicesti, chirurgiei, sterilizarii, monitorizarii cardiace.

Compania Estima Medical Group a atras parteneri cu produse de calitate din America (GETINGE-STETITEC, BOVIE, DMS), Marea Britanie (MG Electric, Medtrade), Germania (Erbrich si Pajunk din Tuttlingen, regiunea instrumentarului chirurgical mondial) cautand sa promoveze, sa vanda si sa ofere mentenanta pentru produse inovative dar mai ales durabile. In prezent, Estima Medical Group colaboreaza cu peste 20 de companii din intreaga lume.

Compania Estima Medical Group a fost fondata la Iasi, locul in care medicul a terminat Universitatea de Medicina din Iasi ulterior compania dezvoltandu-se in toata tara, avand in prezent clienti in Bucuresti, Transilvania, Dobrogea si Oltenia.

Misiunea Estima Medical Group:

Misiunea noastra este de a furniza produse si materiale sanitare precum si tehnologii de calitate si inovatoare schimband medicina si economisind timp, dar si protejand viata bolnavilor de riscurile intraspitalicesti.

Dorinta actionarilor este de a imbunatati compania cu produse destinate diagnosticului in patologia infectioasa, solutii pentru scaderea infectiilor intraspitalicesti, monitorizarea curateniei in spitalele romanesti de stat si private dar si de diagnostic precoce in orice patologie, cancer si alte boli cronice, produse ce revolutioneaza medicina moderna destinate practicienilor.

Un urmator pas il reprezinta productia in Romania, iar compania este interesata de parteneri in acest sens in vederea dezvoltarii unor parteneriate cu companii de dispozitive medicale.

Valorile Estima Medical Group:

  • Calitatea
  • Inovatia
  • Disciplina
  • Ascultarea clientilor
  • Promptitudinea
  • Respectul fata de client si de parteneri
  • Respectul fata de angajati
  • Integritatea