Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operator, perdele Elers, draperii antibacteriene Elers

Draperii antibacteriene Elers – izolare pacient in sectiile ATI si UPU

Gama de draperii antibacteriene Elers pentru spital este disponibila cu draperii netratate din polipropilena si cu draperii tratate cu solutie antibacteriana. Spre deosebire de draperiile traditionale din material textil, materialul pentru draperiile antimicrobiene Elers Medical® nu permite supravietuirea si reproducerea bacteriilor. Activitatea antibacteriana neutralizeaza bacteriile daunatoare imediat ce a intrat in contact cu suprafata materialului. Acest fapt ajuta in mod direct sa se reduca transferul patogen de pe suprafata draperiei spre pacient sau personalul medical. Intrucat nu necesita spalare sau cheltuieli de capital initial, draperiile antimicrobiene Elers Medical trebuie sa devina parte integrala a protocolului general de prevenirea infectiilor din fiecare spital. Fiind disponibile intr-o variata gama de culori si marimi, draperiile antimicrobiene si netratate Elers Medical se dovedesc a fi o solutie eficienta din punct de vedere al costului impotriva prevenirii infectiilor pentru unitatile medicale.

Dimensiuni draperii antibacteriene Elers:

Specificatii Complet Mediu Jumatate
 Cadere /Lungime  200 cm  200 cm  200 cm
 Latime  750 cm  555 cm  375 cm
 Latime plisata  15 cm  15 cm  15 cm
 Ochi prindere  50  37  25
 Cleme  27  19  15
 Bucati per cutie  7  8  12

Sisteme de agatare draperii antibacteriene Elers:

Culori disponibile draperii antibacteriene Elers:

Banda indicator temporal draperii antibacteriene Elers

Disponibil pe comanda – 3, 6 sau 12 luni.

Banda indicator de timp este un memento mic ireversibil. Indicatorul poate fi folosit suplimentar la draperie. Indicatorul este aplicat pe fiecare draperie si permite personalului sa observe perioada de inlocuire a draperiei.

Dupa ce a fost activat strangand blisterul de activare, apare imediat timpul care a trecut prin colorarea casutei de afisare.

Dupa terminarea colorarii benzii indicatoare, se afiseaza numarul de luni care au trecut si se aminteste utilizatorului sa ia masuri.

Galerie foto draperii antibacteriene Elers

Draperii antibacteriene in Spitalul Universitar din Helsinki

Draperii antibacteriene intr-un spitalul finlandez nou construit

Producator:

Descarca

Catalog draperii antibacteriene Elers