Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operator, diagnostic precoce cancer, Restalyst

Kit ELISA GC-REAAD pentru diagnosticul precoce al cancerului gastric

Carcinomului gastric are una dintre cele mai inalte rate de incidenta si mortalitate din intreaga lume. Conform statisticilor, in fiecare an se inregistreaza peste 900.000 de cazuri noi, respectiv 6,8% din totalul bolnavilor de cancer inregistrati in fiecare an.

Carcinomul gastric nu are o simptomatologie onservabila in stadiile incipiente ale bolii, astfel ca diagnosticarea tarzie reduce semnificativ eficienta tratamentelor si creste numarul complicatiilor aparute. Metodele costisitoare si invazie pentru detectarea timpurie a carcinomului gastric ii fac pe pacienti sa evite testele care ar putea descoperi boala in stadiu timpuriu.

Ce este GC-REAAD™

GC-REAAD™ este un diagnostic in vitro destinat detectarii precoce a carcinomului gastric utilizand un biomarker patentat. Acest biomarker a fost descoperit a fi exprimat la nivele ridicate in probele de plasma ale pacientului. In plus, factorul de risc pentru cancerul gastric, precum infectia cu Helicobacter pylori, nu influenteaza nivelurile de exprimare a biomarkerilor din plasma.

Producator:

Descarca

Prezentare Restalyst

Restalyst MHRA COR 2018

Studiu de caz GC-REAAD