Halat de unica folosinta / vizitator din polipropilena

Halatul de unica folosinta alb, de 15-20 gr./mp., confectionat din material netesut tnt polipropilena 100 %, nesteril, pt.uz sanitar/medical sau industrial. Halatul este prevazut cu elastic la terminatii si cordon pt.inchidere in talie.

Caracteristici:
Halatul este unisex, marime universala, datorita prinderii/fixarii/strangerii cu cordon. Stratul de material netesut nu absoarbe umiditatea din atmosfera, retine stropii usori de lichide, avand higroscopicitate medie. Comportare micro-organisme : rezistenta foarte buna. Retine particulele de praf din atmosfera, stropii si vaporii de/din expectoratii si limiteaza patrunderea acestora in organism.

Domeniu de utilizare / Instructiuni de utilizare:
Produsul se imbraca peste imbracaminte si se incheie. Se va evita contactul cu surse de caldura peste 45*C.

Instructiuni de intretinere:
Nu se poate spala, functie limitata de unica folosinta.

Ambalare:
Produsul este ambalat in pungi de plastic, care, la randul lor, in functie de cantitatea comandata, sunt ambalate in cutii de carton.

Depozitare:
Se depoziteaza in spatii inchise, in ambalajul original, bine aerisite, ferite de umezeala si de razele directe ale soarelui, la temperaturi cuprinse intre 5 si 30*C.

Eliminarea la deseuri:
Eliminarea la deseuri a obiectelor de imbracaminte contaminate este reglementata de legislatia nationala sau internationala.