Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operator, diagnostic precoce cancer, Restalyst

Kit ELISA HCC-REAAD pentru diagnosticul precoce al cancerului hepatic

Carcinomul hepatocelular (HCC) este cel mai frecvent tip de cancer la ficat. Majoritatea carcinoamelor hepatice sunt un rezultat al infectiei cu virus hepatitic a priori (hepatita B sau C), toxine metabolice precum alcoolul etilic sau aflatoxina. Cresterea consumului de alcool este cauza majora a carcinomului hepatocelular in Europa si America.

Afectiunea este deseori descoperita in stadiile tardive, prevenind posibilitatea tratamentului si a recuperarii. Pacientii cu ciroza si hepatita B prezintă un risc mai mare de a dezvolta HCC. In prezent, testul de screening recunoscut pentru HCC utilizeaza testul de sange alpha-fetoprotein (AFP) si examenul cu ultrasunete (la fiecare 6 pana la 12 luni).

Desi AFP este utilizat pe scara larga pentru screening-ul HCC, pacientii cu stadii incipiente de HCC pot avea niveluri normale de AFP.

Ce este HCC-REAAD™

HCC-REAAD™ este un diagnostic in vitro destinat detectarii precoce a carcinomului hepatocelular utilizand un biomarker patentat. Nivelurile ridicate ale acestui biomarker au fost identificate in plasma pacientilor cu carcinom hepatocelular. Studiile interne de cercetare efectuate de Restalyst au aratat ca acest biomarker brevetat produce o sensibilitate mai buna decat AFP.

Producator:

Descarca

Prezentare Restalyst

Restalyst MHRA COR 2018

Studiu de caz HCC-REAAD