Kit de identificare rapida a carbapenemazelor – KPC, OXA-48, NDM, IMP, VIM

Carbapenemele sunt antibiotice β-lactamice atipice cu cel mai larg spectru antibacterian și o puternica
activitate antibacteriană și sunt unul dintre cele mai importante medicamente antibacteriene pentru tratamentul bolilor grave, infecții bacteriene.

Acest produs este utilizat pentru detectarea calitativă in vitro a KPC, NDM, OXA-48, IMP și carbapenemaze de tip VIM în probe bacteriene obţinute după cultură, pentru identificarea rapidă a uneia sau mai multor dintre cele cinci carbapenemaze din probele bacteriene și pentru identificarea pacienților
rezistență la antibiotice carbapenem.

Au fost colectate de la Institutul de Antibiotice, Spitalul Huashan, Universitatea Fudan, 127 tulpini de Enterobacteriaceae rezistente la carbapenem și 108 tulpini de Enterobacteriaceae sensibile la carbapenem. A fost testat dacă tulpinile ar putea detecta cele cinci carbapenemaze majore KPC, NDM, IMO, VIM și OXA-48 conform instrucțiunilor acestui kit.

Rezultatele au arătat că 127 de tulpini de Enterobacteriaceae rezistente la carbapenem, KPC, NDM, IMO, VIM și OXA-48 și KPC+NDM au fost detectate în 15 minute cu o sensibilitate de 100%.

Caracteristici:

 • Precizie: un singur card identifica 5 tipuri de carbapenemaze
 • Simplu si rapid: 15 minute pentru a citi rezultatele
 • Ghid de tratament: permite prescrierea rapida a tratamentului in faza incipienta a infectiei

Producator:

Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operator, teste detectie antifungica Dynamiker

Descarca

 

Brosura Portofoliu Dynamiker
Kit de identificare a carbapenemazelor

 

 

 

  Doresc sa imi trimiteti o oferta de pret sau alte informatii!

  Numele dvs. (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul (obligatoriu)

  Doresc sa primesc mai multe informatii despre:

  Datele cu caracter personal colectate vor fi folosite pentru a va trimite oferta noastra comerciala pentru produsul solicitat prin acest formular. Ele nu vor fi stocate si prelucrate de catre Estima Medical Group SRL sau colaboratorii nostri si vor fi sterse in momentul in care scopul acestei comunicari s-a incheiat sau s-a indeplinit.

  Sunt de acord