Test rapid Dynamiker SARS-CoV-2 Ag (Saliva)

  • Cutie: 20 TESTE
  • Nr. catalog: DNK-2105-1

Testul rapid Dynamiker SARS-CoV-2 Ag este este un analizor destinat detectării calitative a antigenului proteinei nucleocapside din SARS-CoV-2 în saliva persoanelor suspecte de COVID-19. Setul este destinat doar specialiştilor din sănătate sau operatorilor instruiţi care sunt familiarizaţi cu analizoarele rapide.

Rezultatele sunt pentru identificarea antigenului proteinei nucleocapside din SARS-CoV-2. Antigenul este în general detectabil în salivă în timpul fazei acute al infecţiei. Rezultatele pozitive indică prezenţa antigenilor virali, dar corelaţia clinică cu istoricul pacientului şi cu alte informaţii de diagnosticare sunt necesare pentru stabilirea statusului de infecţie. Rezultatele pozitive nu exclud infecţiile bacteriene sau co-infecţiile cu alte virusuri. Agentul detectat poate să nu fie cauza certă a afecţiunii.

Rezultatele negative de la pacienţii cu simptome debutate în mai mult de şapte zile, trebuie tratate ca prezumtive şi poate fi realizată, dacă este necesar, confirmarea cu un test molecular, pentru tratamentul pacientului. Rezultatele negative nu exclud infecţia cu SARS-CoV-2 şi nu trebuie folosite doar în baza tratamentului sau deciziilor de administrare pentru pacient, inclusiv a deciziilor privind controlul infecţiei. Rezultatele negative trebuie analizate în contextul expunerii recente a pacientului, istoricului şi prezenţei semnelor clinice şi a simptomelor concordante cu COVID-19.

Producator:

Estima Medical Group, produse pentru prevenirea infectiilor, produse destinate blocului operatorTest rapid Dynamiker SARS-CoV-2 Ag (Saliva) – Manualul utilizatorului