Dispozitiv pentru asigurarea respiratiei cu aer purificat – Powered Air Purifying Respirator (PAPR)

Este conceput pentru a fi ergonomic, eficient și permite utilizarea fără efort. Ofera COMODITATE, CONFORT si INCREDERE, toata ziua, in fiecare zi. Sistemul integrat este eficient, ușor de utilizat și rapid de asamblat. Contine componente care se blocheaza pentru a asigura siguranta.

Ideal pentru personalul medical care lucreaza in spitale si laboratoare expuse unui risc crescut de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 (boala COVID-19).

Specificatii tehnice:

Dispozitivul este construit din urmatoarele componente:

 1. Casca ventilanta perfect adaptata:
  – pentru a proteja împotriva contaminării (inclusiv particulele radioactive);
  – pentru zonele contaminate în care este necesară o protecție respiratorie și unde accesul la rețeaua de aer respirabil nu este posibil;
  – pentru a proteja lucrătorii împotriva particulelor și / sau a gazelor, în cazul în care aportul de oxigen este mai mare de 17% în volum.Permite un camp visual de 360˚ fara a distorsiona imaginea.
  Asigura protectie ignifuga: gluga confectionata din material PVC M1 si viziera confectionata din PVC M2.
  Permite ajustarea in functie de nevoile utilizatorului.
  Prevazuta cu o supapa magnetica pentru a preveni riscul de suprapresiune in timpul expirului.
 2. Centura / curea ergonomică – forma și materialele alese cu grijă distribuie greutatea PAPR și nu permit alunecarea. Permite ajustarea in functie de forma corpului. Contine si o pernuta pentru confort si sustinerea spatelui.
 3. Furtun / Tub usor pentru respiratie – extrem de flexibil, conectorul pivotant 360˚ permite libertatea de miscare si rasucire. Sistemul intelligent detecteaza gradul de rotire si ajusteaza fluxul de aer. Trei viteze de aer pentru a spori confortul utilizatorului.
 4. Alarma – vizuala, audio si prin vibratii pentru a mentine siguranta: notificari pentru baterie scazuta si pentru fluxul redus al aerului.
 5. Baterie montată lateral cuprinsă în carcasă pe cinci (5) laturi și se blochează în loc pentru a reduce deconectările accidentale.
 6. Display cu tastatură eficientă si ecran luminat, ușor de citit; butoane mari pentru o operare ușoară, chiar și atunci când purtați mănuși.
 7. Filtru

Standarde:

 • EN 12941: 1998 + A1: 2003 + A2: 2008
 • EN 92507

Asigurari de calitate ISO 9001
Certificate CE: 0082/236/079/06/19/0625
Dispozitivul este livrat impreuna cu:

 • Casca – 20 buc/ set
 • Furtun – 1 buc
 • Filtru – 5 buc/set
 • Baterie reincarcabila ( durata de functionare 8 ore) – 2 buc (asigura o functionare continua de 16 ore). Timp de incarcare / baterie: 4 ore
 • Incarcator pentru baterii- 1 buc